چاقو زنجان قصابی و ماهی قزل آلا دارای تیغه ای بسیار بلند و انعطاف پذیر با لبه دوتایی است= از چاقوهای ماهی قزل آلا برای برش دادن، فیله کردن و پوست کردن ماهی های بزرگتر مانند هیک و سالمون استفاده می شود.
تیغه آن به اندازهای باریک است که بدون آسیب رساندن به ماهی بین پوست و گوشت قرار میگیرد و سپس ماهی را به صورت فیلههای مرتب و مرتب برش میدهد.
چاقوهای ماهی قزل آلا همچنین می توانند دارای فرورفتگی هایی در تیغه باشند که به جلوگیری از چسبیدن ماهی خام به تیغه کمک می کند.
چاقوی حکاکی دارای تیغه بلند و باریکی است که تا نوک تیز باریک می شود تیغه باریک و بلند آن کشش کمتری ایجاد میکند و برشی تمیز در گوشت ایجاد میکند.
چاقوی حکاکی برش های منظم، نازک و یکنواختی از گوشت تولید می کند و برای حکاکی مرغ، گوشت گاو، بره و خوک مناسب است. زیرا اگر طول داشته باشد برای بریدن میوه و سبزیجات بزرگ مانند خربزه، کدو حلوایی، کدو تنبل و کدو نیز مفید است و حتی برای بریدن کیک نیز می توان از آن استفاده کرد.
چاقوی سانتوکو، بومی ژاپن، که در اصل چاقوی سانتوکو بوچو یا چاقوی با سه کاربرد نامیده میشود.
چاقوی را می توان برای برش دقیق، خرد کردن و خرد کردن استفاده کرد دارای یک تیغه بلند و کمی مخروطی و یک نقطه افت است که معمولاً روی تیغه فرو می رود تا از چسبیدن غذا به فلز در حین برش جلوگیری شود.
این تیغه امکان استفاده از آن را برای کارهای برش پیچیده می دهد و معمولاً می بینید که برای برش ماهی خام یا تهیه سوشی استفاده می شود.
چاقوی همه کاره است و می تواند برای کارهای مختلف مانند برش سبزیجات استفاده شود و همچنین می تواند در صورت نیاز به عنوان یک چاقوی کاربردی یا چاقوی سرآشپز قرار گیرد.
چاقوی ناکیری یا چاقوی سبزیجات ژاپنی شبیه یک برش کوچک گوشت است پهن، مستطیل شکل و دارای لبه زمینی بسیار تیز و توخالی است.
از چاقوهای ناکیری برای خرد کردن سبزیجات استفاده می شود برخلاف چاقوی سرآشپز که باید به عقب و جلو تکان داده شود. چاقوی ناکیری را می توان با یک برش پایین آورد و با یک حرکت به تخته خرد کرد.
بدون دیدگاه