شکل 2 توزیع درصد کل بخش قند مصرفی کودکان را با مداخله آموزش تغذیه نشان می دهد تقریباً 1/3 کودکان بیش از حد توصیه شده قند داشتند که 20 درصد کل کالری در دو گروه است.
یادآوری رژیم غذایی شکر ارگانیک بیست و چهار ساعته و دفعات مصرف قند 96 کودک پیش دبستانی (تحصیلکرده 47 نفر، غیر تحصیلکرده 49 نفر) در 3 روز متوالی (1 روز آخر هفته، 2 روز هفته) پس از 11 هفته ارائه آموزش تغذیه جمعآوری شد.
جدول 2 مشخصات کلی افراد مورد نظر را نشان می دهد. بین گروه تحصیلکرده شکر قهواه ای و گروه غیر تحصیلکرده، تفاوتی در نسبت جنسی، قد، وزن و وضعیت چاقی که توسط BMI ارزیابی شد، وجود نداشت. بین دو گروه از نظر قد، وزن و BMI تفاوتی مشاهده نشد.
دریافت رژیم غذایی مواد مغذی و قند کل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و فرکانس دریافت غذاهای منبع قند شناسایی شد. تمام برنامه های آموزش تغذیه بر یک برنامه آموزشی عملی شکر قهوه ای مجلسی متمرکز بود و شامل آزمایشگاه آشپزی، بازی، فعالیت، انیمیشن و مواد بصری بود.
تفاوت بین دو گروه با آزمون مجذور کای یا t-test تایید شد. تمام تجزیه و تحلیل های آماری در سطح معنی داری در P <0.05 انجام شد.
مصرف شکر قهوه ای اصفهان در سراسر جهان افزایش یافته است و به خوبی ثابت شده است که تجربیات دوران کودکی و ترجیحات غذایی بر عادات غذایی مادام العمر تأثیر می گذارد.
برای جلوگیری از مصرف قند، آموزش تغذیه داده شد و اثربخشی برنامه آموزش تغذیه با در نظر گرفتن تراکم مواد مغذی و منابع غذایی اصلی دریافت قند مورد بررسی قرار گرفت.
- منابع:
- تبلیغات:
بدون دیدگاه