چندین فواید سلامتی مانند سلامت قلب و عروق در ارتباط با مصرف متوسط شکلات لینت لیندور و محصولات کاکائویی وجود دارد که عمدتاً به دلیل محتوای پلی فنل بالای آن است.
با این حال، محصولات مشتق شده از کاکائو ممکن است در سال 2014، کمیسیون اتحادیه اروپا محدودیتهای کادمیوم را برای شکلات تعیین کرد که از ژانویه 2019 به اجرا درآمد.
در شکلاتهایی با کمتر از 30 درصد کاکائو، این محدودیت 0.10 میلیگرم بر کیلوگرم است و در پودر کاکائو یا شکلاتهای بیش از 50 درصد کاکائو، این محدودیت 0.80 میلیگرم است.
کیلوگرم. Codex Alimentarius محدودیتهای مشابهی را اتخاذ کرد که از 0.80 میلیگرم بر کیلوگرم برای شکلاتها بین 50 تا 70 درصد کاکائو تا 0.90 میلیگرم بر کیلوگرم برای شکلاتهایی با 70 درصد یا بیشتر متغیر بود.
برای نیکل، سازمان ایمنی غذای اروپا به این نتیجه رسید که میزان مصرف روزانه نیکل باید 2.8 میکروگرم بر کیلوگرم وزن بدن باشد.
همچنین، آنها تاکید کردند که محصولات مبتنی بر کاکائو از جمله منابع غذایی اصلی با سطوح بالای نیکل مانند برخی از انواع شکلات با میانگین 3.8 میلی گرم بر کیلوگرم و دانه های کاکائو و محصولات مشتق شده هستند.
کمیسیون اروپا به کشورها توصیه کرد بر محتوای نیکل غذاها نظارت داشته باشند و ممکن است محدودیتهایی برای نیکل در شکلات در آینده ایجاد شود.
مقررات اتحادیه اروپا در حال حاضر محدودیت هایی را برای سرب در شکلات بیان نمی کند، اما کمیسیون اروپا حداکثر سطح را برای آلاینده ها در مواد غذایی در نظر گرفته است و چربی ها و روغن ها نباید بیش از 0.10 میلی گرم در کیلوگرم باشند.
عوامل زیادی وجود دارد که ممکن است بر سطح فلزات کمیاب در شکلات تأثیر بگذارد. غلظت فلزات کمیاب مختلف در شکلات با افزایش محتوای کاکائو افزایش مییابد که نشان میدهد این عناصر عمدتاً از کاکائو سرچشمه میگیرند و نه از آلودگی در طول فرآوری یا سایر مواد تشکیل دهنده.
این مطالعه برای ارزیابی ترکیب عنصری شکلاتهای تک منشا و شناسایی پتانسیل ردیابی منشاء کاکائو توسط شکلاتهای اثر انگشت عنصری انجام شد.
بدون دیدگاه